Partijtje of kinderfeestjevieren in Lelystad?

Partijtje of kinderfeestje vieren in Lelystad? Kom naar FlashDome!

 

GELIEVE EERST ALLES LEZEN, ALS U DAN NOG VRAGEN HEEFT KUNT U ONS BELLEN OF MAILEN.

De kinderfeesten bij FlashDome zijn uniek in Flevoland! Glow in the Dark midgetgolf of speel BungeeVoetbal met SumoWorstelen. Je kan deze spellen zelfs combineren!

FlashGolf is onderdeel geworden van FlashhDome Event Center Lelystad, waardoor er ook andere spellen mogelijk zijn tijdens kinderfeestjes namelijk: BungeeVoetbal en/of SumoWorstelen mogelijk. Voor het BungeeVoetbal zijn minimaal 8 personen nodig.

(eigen eten en drinken is niet toegestaan)

De duur van een arrangement is afhankelijk van verschillende factoren, maar gemiddeld duren arrangement 1 en 2 ongeveer 2uur. Arrangement 3 duurt ongeveer 2,5uur. Dit is een indicatie met de activiteit FlashGolf of bungeevoetbal met sumoworstelen.

Activiteit mogelijkheden kunnen zijn:
1-FlashGolf
2-FlashGolf,bungeevoetbal en sumoworstelen (feestje duurt dan 1 uur langer en kost 5 euro extra per kind)
3-Bungeevoetbal en sumoworstelen
4-FlashGolf met BungeeVoetbal of Sumoworstelen. (feestje duurt dan een half uur langer en kost 2,50 per kind extra)

TIP bij FlashGolf: LAAT DE KINDEREN WITTE OF FLUORISERENDE KLEDING AANTREKKEN voor een nog mooier effect! U kunt zelfs witte t-shirts bij ons kopen voor 2 euro, en deze eerst onder laten tekeningen door de kids bij ons. (Wij hebben fluoriserende stiften)
Voor kinderfeestjes gelden de volgende regels:

-KINDERFEESTJES GELDEN VOOR KINDEREN TOT 12 JAAR! Vanaf 12 jaar 2 euro toeslag p.p.
-1 begeleider per 5 kinderen. (Om de scores bij te houden, en ze netjes op hun beurt te laten wachten tot de vorige speler het balletje in het putje heeft en dat ze niet rond gaan rennen!)
-Bij 5 kinderen per begeleider is een begeleider automatisch een niet meespelende begeleider. (voor prijzen begeleiders, zie onderaan deze pagina)
-Bij minder dan 5 kinderen per begeleider mag de begeleider kiezen om wel mee te spelen. (Er mogen maar 5personen op 1 baan, met meer kids gaan jullie op 2 banen maar wel bij elkaar dus op baan 1 en 2 bijvoorbeeld)
-kadootjes kunnen bij ons uitgepakt worden, maar dienen in verband met afval wel in de originele verpakking gehouden te worden.
-uiterlijk 1 dag van te voren reserveren.
-vanaf 4 kinderen te reserveren.

De arrangementen kunnen ook omgedraaid worden zodat jullie bijvoorbeeld eerst beginnen met patat eten. Dan graag ook vermelden wat de begeleiders willen eten. Zodat wij dit dan tijdig kunnen bestellen. Zie “*” bij de uitleg wat een begeleider krijgt.

Voorbeeld verloop kinderfeestje arrangement 3:
Bij binnenkomst gaan ze eerst eventueel kadootjes uitpakken, dan taart eten en limonade drinken, dan 1 of meerdere activiteiten, daarna eventueel teken/kleurwedstrijd en sluiten af met patat eten en nog een limonade.

Ipv FlashGolf kan er dus ook gekozen worden voor BungeeVoetbal met SumoWorstelen. Of alle 3 de activiteiten, dit kost dan 5 euro per kind extra. Voor het BungeeVoetbal is minimaal 8 personen nodig

Begeleiders bij kinderfeestjes:
*niet meespelende begeleider voor kinderfeestjes (>16jaar): € 5,95
*meespelende begeleider voor kinderfeestjes (>16jaar): € 6,95

*In de prijs voor een begeleider zit 1 drankje (koffie/thee/fris, sapje) naar keuze, een stukje taart/koek bij arrangement 1 en 3. Een portie patat en een normaal formaat snack naar keuze (kroket, frikandel of kaassoufflé) bij arrangement 2 en 3.

Uitleg:
De begeleiders snijden zelf de taart aan en/ of delen zelf de patat uit aan de kids, net als thuis, omdat de 1 misschien een groter of kleiner portie wilt dan de ander.
Minigolf: 1 spelronde
Kleurplaat: 1 kleurplaat. Mooiste kleurplaat krijgt een gratis entree voor de volgende keer.
Limonade: 1 kan limonade bij arrangement 1 en 2.
2 kannen limonade bij arrangement 3.
Taart: Dit is een slagroomtaart van de Hema, MAG OOK APPELKRUIMEL, APPELTAART OF CHIPS ZAKJES dit dan van tevoren melden.
Patat: Verzorgt door snackbar “De Lekkerbek” GLUTENVRIJ
Snacks: 5 verschillende minisnacks per kind. (zoals kaassoufle, frikandel, kipnugget, bitterbal) Zelfs Glutevrije snack mogelijk tegen meerprijs. Bepaalde vleessoorten niet ivm geloof?, geef dit dan aan en wij houden hier rekening mee.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen of bellen en helpen wij u graag om een leuk kinderfeestje in elkaar te zetten.